0 - 10,000,000 0 - 10,000,000
0 - 20
Više opcija
Opcija Sortiranja
 • Datum objave
 • Tip Nekretnine
 • Površina
 • Broj soba
 • Cijena
 • Cijena po m²
Grid
Oglas

Građevinsko zemljište 1220 m2, pogled more, Peruški

Peruški, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
1,220
Prodajemo građevinsko zemljište u selu Peruški ukupne površine 1220 m2. Zemljište je pravilnog oblika a pristup na zemljište je sa asfaltnog puta te se sa njega pruža pogled na more.Vlasništvo uredno 1/1. Tereta nema.
€ 65.000

Poslovni prostor u centru Pule

Pula, Istarska županija, Hrvatska

1Prostorije
2Slike
23
Prodajemo poslovni prostor u samom centru Pule u poslovnoj zgradi. Poslovni prostor se nalazi na drugom katu i u potpunosti je opremljen za djelatnost frizerskog salona.
€ 43.000

Poslovni prostor, centar Pule, roh-bau

Pula, Istarska županija, Hrvatska

4Prostorije
5Slike
53
Prodajemo poslovni prostor u zgradi u samom centru Pule. Prostor je u roh-bau fazi. Sastoji se od jedne velike prostorije i tri manje predviđene za toalet i spremište. Prostor je na sunčanoj strani i ispunjen dnevnom svjetlošću. Nalazi se na drugom katu poslovne zgrade a sama zgrada na samo par koraka od javnog prijevoza, pošte, policije kao i ostalih potrebnih sadržaja za poslovanje.
€ 83.000

Poslovni prostor, prizemlje, Pula, strogi centar

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Slike
21
Prodajemo poslovni prostor u centru Pule ukupne površine od 21 m2. Prostor se nalazi u prizemlju poslovne zgrade. Prostor je kompletno uređen namještajem koji je u cijeni, po želji kupca može i bez namještaja. Prostor se nalazi na izvrsnoj lokaciji u samom centru grada. Parking je osiguran ispred same zgrade.Vlasništvo 1/1. Bez tereta.
€ 43.000

Poslovni prostor sa velikim parkingom, centar, Pula

Pula, Istarska županija, Hrvatska

2Prostorije
4Slike
532
Iznajmljujemo poslovni prostor u užem centru grada Pule. Poslovni prostor se sastoji od dvije prostorije i tri sanitarna čvora ukupne površine 532 m2. Prostor je u cijelosti uređen. Visina prostora iznosi 3m a površina izloga 200 metara kvadratnih i kao takav je idealan za obavljanje trgovinske djelatnosti.
€ 3.000 Mjesečno

Poljoprivredno zemljište, Gajana, Vodnjan

Vodnjan, Istarska županija, Hrvatska

8Slike
1,600
Prodajemo dvije odvojene poljoprivredne parcele u naselju Gajana pored mjesta Vodnjan. Parcele su pravilnog oblika uređene i očišćene i imaju cca 800 m2. Svaka parcela ima svoju struju i vodu i uredan pristupni put.Vlasništvo uredno 1/1. Bez tereta.
€ 40.000

Poljoprivredno zemljište 19000 m2,Peruški,Išići,Istra

Išići, Peruški, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
19,000
Prodajemo poljoprivredno zemljište u selu Išići u blizini sela Peruški. Zemljište je u laganom padu i na njemu raste razno mediteransko bilje.Zemljište se sastoji od više parcela površina od 1500 m2 do 2300 m2 što ukupno čini cjelinu od 19000 m2.Sa zemljišta se pruža prekrasan otvoreni pogled na more.Udaljenost do glavnog grada Pule 21 kilometar a do plaže 10 minuta hoda.
€ 570.000

Poljoprivredno zemljište 27000 m2,Pavićini.Krnica,Istra

Pavićini, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
27,000
Prodajemo poljoprivredno zemljište ukupne površine 27000 m2 u selu Pavićini u blizini sela Krnica.Zemljište se sastoji od više parcela površina od 1700 m2,8000 m2, do 15000 m2 te ukupno čine cjelinu od 27000 m2.Zemljište ima pristupni put sa asfalta te je u laganom padu prema moru te se sa njega pruža pogled na more i zaljev.
€ 1.000.000

Građevinsko zemljište 405 m2,Pavićini.Krnica,Istra

Pavićini, Istarska županija, Hrvatska

9Slike
405
Prodajemo građevinsko zemljište površine 405 m2 u selu Pavićini u blizini sela Krnica.Zemljište ima pristupni put sa asfalta te je u laganom padu prema moru te se sa njega pruža pogled na more i zaljev.Sva infrastruktura se nalazi na udaljenosti od  50 metara.Udaljenost do glavnog grada Pule 21 kilometar a do plaže 10 minuta hoda.Vlasništvo uredno 1/1.
€ 40.500

Rashladni skladišni prostor ( rashladna komora ) za zakup,Pula

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Slike
60
Iznajmljujemo hlađeni skladišni prostor ( rashladna komora ) u industrijskoj zoni Šijana u gradu Puli. Prostor je zatvoren i natkriven u cijelosti te posjeduje sve potrebne dozvole za skladištenje i istovar. Postoji mogućnost dogovora i usluge istovara robe sa viljuškarom te korištenje regala za slaganje.
€ 900 Mjesečno

Skladišni prostor za zakup,Pula

Pula, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
200
Iznajmljujemo skladišni prostor u industrijskoj zoni Šijana u gradu Puli. Prostor je zatvoren i natkriven u cijelosti te posjeduje sve potrebne dozvole za skladištenje i istovar. Postoji mogućnost dogovora i usluge istovara robe sa viljuškarom te korištenje regala za slaganje.
€ 1.200 Mjesečno

Građevinsko zemljište 511 m2,Peruški,Išići

Išići, Peruški, Istarska županija, Hrvatska

5Slike
511
Prodajemo građevinsko zemljište u selu Išići u blizini sela Peruški. Zemljište je u laganom padu i na njemu su posađene masline. Zemljište je u potpunosti ograđeno i to jedan dio zemljišta je ograđen zidom a drugi dio Istarskim suhozidom. Zemljište se sastoji od dvije katastarske čestice koje zajedno čine cjelinu od 511 m2. Sva infrastruktura se nalazi na udaljenosti od  50 metara.
€ 40.000
80 Rezultat(a) vraćen(o).Po Stranici

Novosti

Prenapučeni stanovi, problem koji se gura pod tepih

Prenapučeni stanovi, problem koji se gura pod tepih

Iako se Hrvatska ubraja u sami vrh u EU po broju stanovnika koji žive u svojoj nekretnini, problem prenapučenosti je zabrinjavajući što znači da veliki broj nekretnina ne zadovoljava opće životne standarde. Čak 36,2 % građana živi u prenapučenim domovima s nedovoljnim...

read more
Najavljeno dizanje kamatnih stopa

Najavljeno dizanje kamatnih stopa

Europska središnja banka odlučila se podizati kamatne stope kako bi zaustavila inflaciju. Uglavnom se vjeruje da je vrijeme jeftinog novca i tiskanja novca došlo kraju i da će se krenuti s normalizacijom monetarne politike koja znači podizanje referentnih kamata i da...

read more
Veliki Interes za luksuzni blok 57 u centru Pule!

Veliki Interes za luksuzni blok 57 u centru Pule!

Krenula je prodaja trenutno najatraktivnije i najmodernije investicije na području grada Pule, koja se vodi pod službenim imenom "Blok 57". Cijena četvornog metra iznosi 3.500 eura. Predstavnik Investitora, Ivan Filipović, navodi da se ovaj projekt ne gradi novcem...

read more
Svaku treću nekretninu kupuju stranci

Svaku treću nekretninu kupuju stranci

U Hrvatskoj, najviše na moru, stranci su klijenti koji imaju novca i prednjače u kupnji nekretnina pa su tako u 2021 godini kupili 9514 nekretninu, čak 50% više u odnosu na 2020 god. Na prvom mjestu Nijemci sa 2637 nekretnina, zatim Slovenci 2309 i Austrijanci 1109,...

read more
Svi župani složni u borbi protiv divlje gradnje!

Svi župani složni u borbi protiv divlje gradnje!

Na 62. sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija, koja se održala u Poreču, na prijedlog istarskog župana Borisa Miletića jednoglasno su prihvaćeni zaključci koji upućuju na hitno zaustavljanje bespravne gradnje, najviše rasprostranjene u primorskim...

read more
Dolazak Ukrajinaca, najezda ulagača u nekretnine?

Dolazak Ukrajinaca, najezda ulagača u nekretnine?

Od početka ruske invazije, u Hrvatsku je ušlo više od 16.000 Ukrajinaca što je potaklo na priče da bi upravo oni mogli biti ulagači na vidiku te da su već počeli sa masovnom kupovinom nekretnina u Hrvatskoj, naročito na obali.  No je li to istina ili su to samo priče...

read more
Capital invest – Vaš novi dom u Istri

Capital invest – Vaš novi dom u Istri

Želimo vam dobrodošlicu na našu stranicu za prodaju i najam nekretnina. Smatrajte nas svojim partnerom koji će zajedno sa vama sudjelovati u odabiru i realizaciji kupoprodaje vaše nekretnine. Biti ćemo zajedno sa vama smo tokom cijelog procesa i tu smo za sva vaša...

read more

Podaci o tvrtki

 • Capital invest d.o.o.
 • Gladijatorska 17
 • Pula, Istra, Hrvatska
 • OIB: 16510293500

Kontakt podaci

Radno vrijeme

 • ponedjeljak - petak   8 - 17
 • subota   8 - 13

Ostali termini po dogovoru