0 - 10,000,000 0 - 10,000,000
0 - 20
Više opcija
Opcija Sortiranja
 • Datum objave
 • Tip Nekretnine
 • Površina
 • Broj soba
 • Cijena (€)
 • Cijena po m²
Grid
Oglas

Poljoprivredno zemljište, Gajana, Vodnjan

Vodnjan, Istarska županija, Hrvatska

8Slike
1,600
Prodajemo dvije odvojene poljoprivredne parcele u naselju Gajana pored mjesta Vodnjan. Parcele su pravilnog oblika uređene i očišćene i imaju cca 800 m2. Svaka parcela ima svoju struju i vodu i uredan pristupni put.Vlasništvo uredno 1/1. Bez tereta.
€ 40.000

Poljoprivredno zemljište 19000 m2,Peruški,Išići,Istra

Išići, Peruški, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
19,000
Prodajemo poljoprivredno zemljište u selu Išići u blizini sela Peruški. Zemljište je u laganom padu i na njemu raste razno mediteransko bilje.Zemljište se sastoji od više parcela površina od 1500 m2 do 2300 m2 što ukupno čini cjelinu od 19000 m2.Sa zemljišta se pruža prekrasan otvoreni pogled na more.Udaljenost do glavnog grada Pule 21 kilometar a do plaže 10 minuta hoda.
€ 570.000

Poljoprivredno zemljište 27000 m2,Pavićini.Krnica,Istra

Pavićini, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
27,000
Prodajemo poljoprivredno zemljište ukupne površine 27000 m2 u selu Pavićini u blizini sela Krnica.Zemljište se sastoji od više parcela površina od 1700 m2,8000 m2, do 15000 m2 te ukupno čine cjelinu od 27000 m2.Zemljište ima pristupni put sa asfalta te je u laganom padu prema moru te se sa njega pruža pogled na more i zaljev.
€ 1.000.000

Građevinsko zemljište 405 m2,Pavićini.Krnica,Istra

Pavićini, Istarska županija, Hrvatska

9Slike
405
Prodajemo građevinsko zemljište površine 405 m2 u selu Pavićini u blizini sela Krnica.Zemljište ima pristupni put sa asfalta te je u laganom padu prema moru te se sa njega pruža pogled na more i zaljev.Sva infrastruktura se nalazi na udaljenosti od  50 metara.Udaljenost do glavnog grada Pule 21 kilometar a do plaže 10 minuta hoda.Vlasništvo uredno 1/1.
€ 40.500

Rashladni skladišni prostor ( rashladna komora ) za zakup,Pula

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Slike
60
Iznajmljujemo hlađeni skladišni prostor ( rashladna komora ) u industrijskoj zoni Šijana u gradu Puli. Prostor je zatvoren i natkriven u cijelosti te posjeduje sve potrebne dozvole za skladištenje i istovar. Postoji mogućnost dogovora i usluge istovara robe sa viljuškarom te korištenje regala za slaganje.
€ 900 Mjesečno

Skladišni prostor za zakup,Pula

Pula, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
200
Iznajmljujemo skladišni prostor u industrijskoj zoni Šijana u gradu Puli. Prostor je zatvoren i natkriven u cijelosti te posjeduje sve potrebne dozvole za skladištenje i istovar. Postoji mogućnost dogovora i usluge istovara robe sa viljuškarom te korištenje regala za slaganje.
€ 1.200 Mjesečno

Građevinsko zemljište 511 m2,Peruški,Išići

Išići, Peruški, Istarska županija, Hrvatska

5Slike
511
Prodajemo građevinsko zemljište u selu Išići u blizini sela Peruški. Zemljište je u laganom padu i na njemu su posađene masline. Zemljište je u potpunosti ograđeno i to jedan dio zemljišta je ograđen zidom a drugi dio Istarskim suhozidom. Zemljište se sastoji od dvije katastarske čestice koje zajedno čine cjelinu od 511 m2. Sva infrastruktura se nalazi na udaljenosti od  50 metara.
€ 40.000

Građevinsko zemljište poslovno stambene namjene,Labin

Labin, Istarska županija, Hrvatska

4Slike
6,140
Prodajemo građevinsko zemljište u Labinu. Zemljište se nalazi  u naselju Kature u samoj blizini centra grada i autobusne stanice. Ukupna površina zemljišta je 6140 m2 a pristup na zemljište je sa asfaltnog puta. Dio zemljišta se proteže uz samu cestu a drugi dio zemljišta je u padu.
€ 159.000

Građevinsko zemljište sa pogledom na more,Vodnjan

Vodnjan, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
1,051
Prodajemo građevinsko zemljište sa pogledom na more na atraktivnoj lokaciji mjestu Vodnjan. Zemljište je pravilnog oblika te se nalazi u zoni mješovite namjene gdje je dozvoljeno graditi kuću za odmor ili objekat poslovno stambene namjene.
€ 93.000

Prodajemo kompleks građevinskog i poljoprivrednog zemljišta

Vodnjan, Istarska županija, Hrvatska

4Slike
31,420
Prodajemo kompleks građevinskog i poljoprivrednog zemljišta ukupne površine 31.420 m2 od toga je urbanizirano 3.602 m2 .Na predmetnoj parceli se nalaze sljedeći objekti : Stara kuća površine cca 75 m2,Štala cca 90 m2 i Istarski kažun cca 10 m2. Parcela je u laganom padu tako da se pruža dojam otvorenog i preglednog prostora. Parcela sa prizemlja pruža pogled na more.
€ 490.000

Građevinsko zemljište za benzinsku pumpu

ferlini, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
8,900
Prodajemo građevinsko zemljište u blizini sela Ferlini kod Žminja. Zemljište je pravilnog oblika a pristup na zemljište je sa asfaltnog puta. Zemljište se cijelim svojim dijelom proteže uz županijsku cestu Pula - Pazin te je idealna lokacija za izgradnju benzinske pumpe i kompletnog popratnog sadržaja.
€ 70.000

Poljoprivredno zemljište uz cestu,Sveti Lovreč

Sv. Lovreč, Istarska županija, Hrvatska

4Slike
6,100
Prodajemo poljoprivredno zemljište u mjestu Sveti Lovreč kod Poreča. Zemljište se nalazi uz samu prometnicu a pristup na zemljište je sa asfaltnog puta. Zemljište se većim dijelom vodi kao oranica a dio zemljišta se vodi kao šuma. Zbog svoje lokacije uz samu cestu prema             Svetom Lovreču zemljište je idealno za postavljenje više reklamnih panoa uz cestu.
€ 16.000
75 Rezultat(a) vraćen(o).Po Stranici

Novosti

Prenapučeni stanovi, problem koji se gura pod tepih

Prenapučeni stanovi, problem koji se gura pod tepih

Iako se Hrvatska ubraja u sami vrh u EU po broju stanovnika koji žive u svojoj nekretnini, problem prenapučenosti je zabrinjavajući što znači da veliki broj nekretnina ne zadovoljava opće životne standarde. Čak 36,2 % građana živi u prenapučenim domovima s nedovoljnim...

Više
Najavljeno dizanje kamatnih stopa

Najavljeno dizanje kamatnih stopa

Europska središnja banka odlučila se podizati kamatne stope kako bi zaustavila inflaciju. Uglavnom se vjeruje da je vrijeme jeftinog novca i tiskanja novca došlo kraju i da će se krenuti s normalizacijom monetarne politike koja znači podizanje referentnih kamata i da...

Više
Veliki Interes za luksuzni blok 57 u centru Pule!

Veliki Interes za luksuzni blok 57 u centru Pule!

Krenula je prodaja trenutno najatraktivnije i najmodernije investicije na području grada Pule, koja se vodi pod službenim imenom "Blok 57". Cijena četvornog metra iznosi 3.500 eura. Predstavnik Investitora, Ivan Filipović, navodi da se ovaj projekt ne gradi novcem...

Više
Grad Pula želi pomoći građanima u rješavanju stambenog pitanja

Grad Pula želi pomoći građanima u rješavanju stambenog pitanja

Na dnevnom redu 13e sjednice Gradskog vijeća, koja se održala 01.lipnja, uvrštena je odluka o uključivanju Grada Pule u program društveno poticajne stanogradnje, s ciljem da se građanima Pule omogući rješavanje stambenih potreba i poboljša kvaliteta stanovanja uz...

Više
Svaku treću nekretninu kupuju stranci

Svaku treću nekretninu kupuju stranci

U Hrvatskoj, najviše na moru, stranci su klijenti koji imaju novca i prednjače u kupnji nekretnina pa su tako u 2021 godini kupili 9514 nekretninu, čak 50% više u odnosu na 2020 god. Na prvom mjestu Nijemci sa 2637 nekretnina, zatim Slovenci 2309 i Austrijanci 1109,...

Više
Svi župani složni u borbi protiv divlje gradnje!

Svi župani složni u borbi protiv divlje gradnje!

Na 62. sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija, koja se održala u Poreču, na prijedlog istarskog župana Borisa Miletića jednoglasno su prihvaćeni zaključci koji upućuju na hitno zaustavljanje bespravne gradnje, najviše rasprostranjene u primorskim...

Više
Dolazak Ukrajinaca, najezda ulagača u nekretnine?

Dolazak Ukrajinaca, najezda ulagača u nekretnine?

Od početka ruske invazije, u Hrvatsku je ušlo više od 16.000 Ukrajinaca što je potaklo na priče da bi upravo oni mogli biti ulagači na vidiku te da su već počeli sa masovnom kupovinom nekretnina u Hrvatskoj, naročito na obali.  No je li to istina ili su to samo priče...

Više
Capital invest – Vaš novi dom u Istri

Capital invest – Vaš novi dom u Istri

Želimo vam dobrodošlicu na našu stranicu za prodaju i najam nekretnina. Smatrajte nas svojim partnerom koji će zajedno sa vama sudjelovati u odabiru i realizaciji kupoprodaje vaše nekretnine. Biti ćemo zajedno sa vama smo tokom cijelog procesa i tu smo za sva vaša...

Više

Podaci o tvrtki

 • Capital invest d.o.o.
 • Gladijatorska 17
 • Pula, Istra, Hrvatska
 • OIB: 16510293500

Kontakt podaci

Radno vrijeme

 • ponedjeljak - petak   8 - 17
 • subota   8 - 13

Ostali termini po dogovoru