0 - 10,000,000 0 - 10,000,000
0 - 20
Više opcija
Opcija Sortiranja
 • Datum objave
 • Tip Nekretnine
 • Površina
 • Cijena
 • Cijena po m²
 • Broj soba
 • Istaknuta Ponuda
Grid
Oglas

Trosobni stan, Centar, Pula

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
11Slike
Prodajemo trosoban stan u centru Pule ukupne površine 80 m2. Stan se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, hodnika i kupaonice.Grijanje i hlađenje stana je izvedeno sa klima uređajem i peći na struju a vanjska stolarija je od PVC materijala.  Stanu pripada i garaža u dvorištu zgrade. Stan je udaljen 700 metara od mora.
€ 185.000

Zemljište sa građevinskom dozvolom i projektom, Marčana, Istra

Marčana, Istarska županija, Hrvatska

2Slike
746
Sanjate o vlastitom kutku u prekrasnoj Istri? Sada je pravo vrijeme da svoje snove pretvorite u stvarnost! Predstavljamo vam izuzetnu priliku - građevinsko zemljište smješteno u Marčani, s pravomoćnom građevinskom dozvolom već u rukama.Ovo zemljište, veličine 746 kvadratnih metara, čeka da postane platno na kojem ćete izgraditi dom iz svojih najmaštovitijih snova.
€ 100.000

Građevinsko zemljište na Verudi, Pula

Pula, Istarska županija, Hrvatska

935
Prodajemo građevinsko zemljište na Verudi. Naša ponuda uključuje zapanjujuće građevinsko zemljište pravilnog oblika, impresivnih 935 kvadrata, koje čeka da postane temelj vaših ambicioznih projekata.Ovo zemljište pruža izvanrednu mogućnost za izgradnju više stambenih jedinica ili manjeg trgovačkog centra, u skladu s propisima zone M – stambeno poslovne namjene.
€ 402.000

Građevinsko zemljište u Loborici, Istra

Loborika, Istarska županija, Hrvatska

1Slike
600
U srcu Loborike, dragulja istarskog poluotoka, nalazi se građevinsko zemljište, Naša ponuda uključuje građevinsko zemljište pravilnog oblika, ukupne površine 600 kvadratnih metara, s cijenom od samo 100 eura po kvadratu.Ovo zemljište pruža vam jedinstvenu priliku da ostvarite svoje snove izgradnje idealnog doma u skladnom okruženju.
€ 60.000

Novogradnja u Puli, Šijana

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
5Slike
94
U mirnom i traženom kvartu Šijani u Puli prodajemo stan lociran na drugome katu, prostire se na impresivnih 94 kvadratna metra - pružajući obilje prostora za udoban život i opuštanje.Stan se sastoji od kuhinju s blagovaonicom.  Dvije svijetle spavaće sobe omogućuju obiteljski ugođaj, dok je kupaonica opremljena svim potrebnim sadržajem za svakodnevno osvježenje.
€ 250.000

Stan u Puli, novogradnja

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
4Slike
94
U mirnom i traženom kvartu Šijani u Puli prodajemo stan lociran na prvome katu, prostire se na impresivnih 94 kvadratna metra - pružajući obilje prostora za udoban život i opuštanje.Stan se sastoji od kuhinju s blagovaonicom.  Dvije svijetle spavaće sobe omogućuju obiteljski ugođaj, dok je kupaonica opremljena svim potrebnim sadržajem za svakodnevno osvježenje.
€ 250.000

Stan u Šijani, novogradnja

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
5Slike
94
U mirnom i traženom kvartu Šijani u Puli prodajemo stan lociran na prizemlju, prostire se na impresivnih 94 kvadratna metra - pružajući obilje prostora za udoban život i opuštanje.Stan se sastoji od kuhinju s blagovaonicom.  Dvije svijetle spavaće sobe omogućuju obiteljski ugođaj, dok je kupaonica opremljena svim potrebnim sadržajem za svakodnevno osvježenje.
€ 250.000

Poljoprivredno zemljište s legaliziranim objektom, Šišan, Istra

Pula, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
1,350
U malenom i šarmantnom mjestu Šišan, nudimo vam poljoprivredno zemljište s legaliziranim objektom uz more. Poljoprivredno zemljište površine 1350 kvadratnih metara smješteno je svega 870 metara od prekrasnih obala Jadranskog mora. Ono što ovu ponudu čini posebnom jest činjenica da se na zemljištu već nalazi legalizirani objekt.
€ 85.000

Građevinsko zemljište prvi red do mora, Medulin

Medulin, Istarska županija, Hrvatska

7Slike
1,300
Na prodaju je predivna građevinska parcela smještena uz obalu mora u slikovitom Medulinu. Sa svojih 1300 kvadratnih metara, ovo zemljište pruža jedinstvenu priliku za stvaranje vašeg vlastitog raja uz more. Parcela ima niz prednosti koje je čine posebnom. Spektakularan pogled na Jadransko more. Nadalje, Na parceli se već nalazi ugostiteljski objekt s prostranom terasom, otvoren od 1.
€ 400.000

Dvoetažni stan u novogradnji s pogledom na more, Valbandon, Fažana

Fažana, Istarska županija, Hrvatska

4Prostorije
2Kupaonica
5Slike
115
Ovaj prostrani stan nalazi se u mirnoj stambenoj zgradi s samo 5 stanova, pružajući vam privatnost i mir. Pozicioniran na drugom katu, omogućava vam nevjerojatan panoramski pogled na Jadransko more i okolne otoke.Ukupna površina stana iznosi 115 kvadratnih metara, a posebno atraktivno mjesto je prostrana terasa koja je idealna za opuštanje i uživanje u zalasku sunca nad morem.
€ 368.000

Novogradnja u Valbandonu, Fažana, Istra

Fažana, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
6Slike
68
Ovaj moderan stan smješten je u mirnoj stambenoj zgradi s samo 5 stanova, pružajući vam mir i privatnost. Nalazi se na prvom katu, omogućavajući vam blizinu neba i uživanje u prekrasnim pogledima na okolni krajolik.Stan se sastoji od 2 prostrane spavaće sobe, s jednom od njih koja ima izlaz na prostrani balkon.
€ 218.000

Stan u Valbandonu, Fažana, Istra

Fažana, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
5Slike
66
Stan u novogradnji u prekrasnoj Fažani, u Valbandonu. Ovaj moderni stan nalazi se u mirnoj stambenoj zgradi sa samo 5 stanova, pružajući vam privatnost i opuštanje. Pozicioniran na prvom katu, pruža vam predivan pogled na okolni krajolik i mediteransku atmosferu.
€ 212.000
124 Rezultat(a) vraćen(o).Po Stranici

Novosti

Pula: Grad bogate povijesti i prekrasnih nekretnina

Pula: Grad bogate povijesti i prekrasnih nekretnina

Pula, jedan od najstarijih gradova u Istri, oduvijek je plijenila pažnju svojom bogatom poviješću i šarmom koji se ogleda u različitim vrstama nekretnina koje se mogu pronaći diljem grada. Od dobro očuvanih rimskih ostataka do šarmantnih starih vila, Pula nudi...

read more
Tržišna cijena nekretnine

Tržišna cijena nekretnine

Kada razmatramo faktore koji kreiraju tržišnu cijenu nekretnine, lokacija i kvadratura su dvije ključne varijable koje se često uzimaju u obzir. Međutim, postoji i niz drugih faktora koji utječu na vrijednost nekretnine. Kvadratura je važan faktor jer određuje...

read more
Najam ili kupnja

Najam ili kupnja

Nasuprot mnogim odlukama koje moramo donijeti u životu, jedna od najvažnijih je izbor između iznajmljivanja ili kupnje nekretnine. Bilo da tražite novi dom za sebe ili ulaganje u nekretnine, ova odluka može imati dugoročne posljedice na vaše financije i kvalitetu...

read more
Prenapučeni stanovi, problem koji se gura pod tepih

Prenapučeni stanovi, problem koji se gura pod tepih

Iako se Hrvatska ubraja u sami vrh u EU po broju stanovnika koji žive u svojoj nekretnini, problem prenapučenosti je zabrinjavajući što znači da veliki broj nekretnina ne zadovoljava opće životne standarde. Čak 36,2 % građana živi u prenapučenim domovima s nedovoljnim...

read more
Najavljeno dizanje kamatnih stopa

Najavljeno dizanje kamatnih stopa

Europska središnja banka odlučila se podizati kamatne stope kako bi zaustavila inflaciju. Uglavnom se vjeruje da je vrijeme jeftinog novca i tiskanja novca došlo kraju i da će se krenuti s normalizacijom monetarne politike koja znači podizanje referentnih kamata i da...

read more
Veliki Interes za luksuzni blok 57 u centru Pule!

Veliki Interes za luksuzni blok 57 u centru Pule!

Krenula je prodaja trenutno najatraktivnije i najmodernije investicije na području grada Pule, koja se vodi pod službenim imenom "Blok 57". Cijena četvornog metra iznosi 3.500 eura. Predstavnik Investitora, Ivan Filipović, navodi da se ovaj projekt ne gradi novcem...

read more

Podaci o tvrtki

 • Capital invest d.o.o.
 • Gladijatorska 17
 • Pula, Istra, Hrvatska
 • OIB: 16510293500

Kontakt podaci

Radno vrijeme

 • ponedjeljak - petak   8 - 17
 • subota   8 - 13

Ostali termini po dogovoru