0 - 10,000,000 0 - 10,000,000
0 - 20
Više opcija
Opcija Sortiranja
 • Datum objave
 • Tip Nekretnine
 • Površina
 • Broj soba
 • Cijena (€)
 • Cijena po m²
Grid
Oglas

Stan na Velom Vrhu

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
5Slike
58
Prodajemo dvosobni stan u prizemlju u novogradnji na Velom vrhu u Puli. Stan se nalazi u stambenoj zgradi sa samo tri stana. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, garderobe, kupaonice, kuhinje sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe i vlastitog vrta. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu i vrt koji pripada samo tom stanu.
€ 150.000

Penthouse blizu mora, četvorosobni, Valbandon, Fažana

Fažana, Istarska županija, Hrvatska

4Prostorije
2Kupaonica
15Slike
104
Prodajemo stan sa vrtom u novogradnji, na samo 200m od mora. Zgrada ima samo tri stana pa je dojam kao da se nalazite u vlastitoj kući. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje sa blagovaonicom, dvije kupaonice, dnevnog boravka, tri spavaće sobe te predivnog balkona i uređenog vrta. Stan se nalazi na prvom katu te se iz dnevnog boravka izlazi na terasu i vrt.
€ 362.000

Trosobni stan u novogradnji, Valbandon, Fažana

Fažana, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
12Slike
91
Prodajemo stan sa vrtom u novogradnji, na samo 200m od mora. Zgrada ima samo tri stana pa je dojam kao da se nalazite u vlastitoj kući. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice, dvije spavaće sobe te predivnog balkona i uređenog vrta. Stan se nalazi u prizemlju te se iz dnevnog boravka izlazi na terasu i vrt. Stan pripadaju i dva parkirna mjesta.
€ 318.100

Stan u Fažani sa vrtom, novogradnja Pula

Fažana, Istarska županija, Hrvatska

1Prostorije
1Kupaonica
9Slike
58
Prodajemo stan sa vrtom u novogradnji, na samo 200m od mora. Zgrada ima samo tri stana pa je dojam kao da se nalazite u vlastitoj kući. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje sa blagovaonicom, kupaonice, dnevnog boravka, jedne spavaće sobe te predivnog balkona i uređenog vrta. Stan se nalazi u prizemlju te se iz dnevnog boravka izlazi na terasu i vrt. Stan pripadaju i dva parkirna mjesta.
€ 204.000

Novogradnja Pula, trosobni stan, Veli vrh, Istra

Pula, Istarska županija, Hrvatska

4Prostorije
1Kupaonica
10Slike
104
Prodajemo trosobni dvoetažni stan u novogradnji na Velom vrhu u Puli. Stan se nalazi u stambenoj zgradi sa samo tri stana. U prizemlju stana je smješten ulazni hodnik, garderoba, wc, kotlovnica, kuhinja i dnevni boravak sa blagovaonicom iz koje se izlazi na natkrivenu terasu i vrt koji pripada samo tom stanu.
€ 270.000

Dvosobni stan na Kaštanjeru, novogradnja, Pula

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
8Slike
57
Prodajemo dvosobni stan u zgradi na prvom katu, na Kaštanjeru. Stan se sastoji od dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, zatvorene lođe te kupaonice i odvojenog WC-a. Stan se do sada koristio kao poslovni prostor pa zahtjeva adaptaciju ukoliko bi se koristio za stanovanje. Prodaje se nenamješten.
€ 120.000

Kuća sa bazenom, okolica Vodnjana, Istra

Vodnjan, Istarska županija, Hrvatska

6Prostorije
2Kupaonica
23Slike
190
Prodajemo samostojeću kuću sa bazenom u okolici Vodnjana koja se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju kuće nalazi se ulazni hodnik, dnevni boravak iz kojeg se izlazi na terasu, kuhinja, kupaonica i dvije spavaće sobe. Na kat kuće vode unutarnje stepenice do tri spavaće sobe i kupaonice.
€ 335.000

Stan na Verudi, dvoetažni

Pula, Istarska županija, Hrvatska

4Prostorije
1Kupaonica
12Slike
79
Prodajemo dvoetažni četverosobni stan u stambenoj zgradi na trećem katu. Stan se sastoji od hodnika, 4 sobe, kuhinje sa blagovaonicom, kupaonice i spremišta.  Ima djelomičan pogleda na more i mogućnost korištenja zajedničke terase. Parking se nalazi u dvorištu zgrade a svi ostali potrebni sadržaji za život nalaze se u neposrednoj blizini.
€ 149.000

Kuća u izgradnji, okolica Barbana

Barban, Istarska županija, Hrvatska

5Prostorije
4Kupaonica
14Slike
205
Prodajemo kuću za odmor u malom mjestu u blizini Barbana. Kuća se sastoji od prizemlja i kata, koji su spojeni unutarnjim stepenicama.  U prizemlju kuće je predviđena kuhinja sa blagovaonicom, dnevni boravak, soba sa kupaonicom, te jedan WC. Na katu kuće su predviđene tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama i terasama sa obje strane kuće.
€ 320.000

Kuća za odmor, okolica Marčane

Marčana, Istarska županija, Hrvatska

4Prostorije
4Kupaonica
21Slike
200
Prodajemo kuću za odmor u okolici Marčane koja se sastoji od prizemlja i kata, koji su međusobno povezani unutarnjim stepenicama. U prizemlju kuće se nalazi ulazni hodnik koji je spojen sa prostranim dnevnim boravkom sa kaminom i velikom kuhinjom sa blagovaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu sa koje se pruža pogled na bazen.
€ 520.000

Kuća u centru Pule, sa tri stana i dva poslovna prostora

Pula, Istarska županija, Hrvatska

9Prostorije
4Kupaonica
35Slike
448
Prodajemo kuću sa 5 odvojenih stambenih cjelina na tri nadzemne etaže kojima se pristupa preko zajedničkog ulaznog hodnika u prizemlju i stubišta. U prizemlju su predviđena 2 poslovna prostora koji gledaju direktno na ulicu. Na 1. katu organizirana su dva stana koji se po potrebi mogu i spojiti, a imaju pristup na zajedničku terasu prema dvorištu.
€ 780.000

Apartmanska kuća u blizini mora, okolica Medulina

Medulin, Istarska županija, Hrvatska

15Prostorije
5Kupaonica
26Slike
450
Prodajemo apartmansku kuću sa 5 stambenih jedinica na 800 metara od mora i prvih plaža. Kuća je visoka prizemnica koja se sastoji od 4 apartmana i velikog podruma ukupne površine 450 m2.
€ 1.250.000
75 Rezultat(a) vraćen(o).Po Stranici

Novosti

Prenapučeni stanovi, problem koji se gura pod tepih

Prenapučeni stanovi, problem koji se gura pod tepih

Iako se Hrvatska ubraja u sami vrh u EU po broju stanovnika koji žive u svojoj nekretnini, problem prenapučenosti je zabrinjavajući što znači da veliki broj nekretnina ne zadovoljava opće životne standarde. Čak 36,2 % građana živi u prenapučenim domovima s nedovoljnim...

Više
Najavljeno dizanje kamatnih stopa

Najavljeno dizanje kamatnih stopa

Europska središnja banka odlučila se podizati kamatne stope kako bi zaustavila inflaciju. Uglavnom se vjeruje da je vrijeme jeftinog novca i tiskanja novca došlo kraju i da će se krenuti s normalizacijom monetarne politike koja znači podizanje referentnih kamata i da...

Više
Veliki Interes za luksuzni blok 57 u centru Pule!

Veliki Interes za luksuzni blok 57 u centru Pule!

Krenula je prodaja trenutno najatraktivnije i najmodernije investicije na području grada Pule, koja se vodi pod službenim imenom "Blok 57". Cijena četvornog metra iznosi 3.500 eura. Predstavnik Investitora, Ivan Filipović, navodi da se ovaj projekt ne gradi novcem...

Više
Grad Pula želi pomoći građanima u rješavanju stambenog pitanja

Grad Pula želi pomoći građanima u rješavanju stambenog pitanja

Na dnevnom redu 13e sjednice Gradskog vijeća, koja se održala 01.lipnja, uvrštena je odluka o uključivanju Grada Pule u program društveno poticajne stanogradnje, s ciljem da se građanima Pule omogući rješavanje stambenih potreba i poboljša kvaliteta stanovanja uz...

Više
Svaku treću nekretninu kupuju stranci

Svaku treću nekretninu kupuju stranci

U Hrvatskoj, najviše na moru, stranci su klijenti koji imaju novca i prednjače u kupnji nekretnina pa su tako u 2021 godini kupili 9514 nekretninu, čak 50% više u odnosu na 2020 god. Na prvom mjestu Nijemci sa 2637 nekretnina, zatim Slovenci 2309 i Austrijanci 1109,...

Više
Svi župani složni u borbi protiv divlje gradnje!

Svi župani složni u borbi protiv divlje gradnje!

Na 62. sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija, koja se održala u Poreču, na prijedlog istarskog župana Borisa Miletića jednoglasno su prihvaćeni zaključci koji upućuju na hitno zaustavljanje bespravne gradnje, najviše rasprostranjene u primorskim...

Više
Dolazak Ukrajinaca, najezda ulagača u nekretnine?

Dolazak Ukrajinaca, najezda ulagača u nekretnine?

Od početka ruske invazije, u Hrvatsku je ušlo više od 16.000 Ukrajinaca što je potaklo na priče da bi upravo oni mogli biti ulagači na vidiku te da su već počeli sa masovnom kupovinom nekretnina u Hrvatskoj, naročito na obali.  No je li to istina ili su to samo priče...

Više
Capital invest – Vaš novi dom u Istri

Capital invest – Vaš novi dom u Istri

Želimo vam dobrodošlicu na našu stranicu za prodaju i najam nekretnina. Smatrajte nas svojim partnerom koji će zajedno sa vama sudjelovati u odabiru i realizaciji kupoprodaje vaše nekretnine. Biti ćemo zajedno sa vama smo tokom cijelog procesa i tu smo za sva vaša...

Više

Podaci o tvrtki

 • Capital invest d.o.o.
 • Gladijatorska 17
 • Pula, Istra, Hrvatska
 • OIB: 16510293500

Kontakt podaci

Radno vrijeme

 • ponedjeljak - petak   8 - 17
 • subota   8 - 13

Ostali termini po dogovoru