Veliki Interes za luksuzni blok 57 u centru Pule!

15. 06. 2022

Krenula je prodaja trenutno najatraktivnije i najmodernije investicije na području grada Pule, koja se vodi pod službenim imenom “Blok 57”. Cijena četvornog metra iznosi 3.500 eura. Predstavnik Investitora, Ivan Filipović, navodi da se ovaj projekt ne gradi novcem kupaca već isključivo vlastitim sredstvima investitora i putem komercijalnih banaka a puna cijena stana će se plaćati tek kada se provede etažni elaborat.

Na projekt primijenjena je filozofija luksuznog življenja kako iznosi pulska arhitektica te skupi “smart home sustav” koji će se ugraditi u sve stanove a preko kojeg će se obavljati niz funkcija kao što su regulacija svijetla putem tableta ili mobitela, kontrola razine CO2 u stanu, aktivacija alarma za prozračivanje prostorije, regulacija grijanja i hlađenja i sl. Svi stanovi će imati plinsko etažno podno grijanje, visoko kvalitetne parkete i talijanske pločice velikih dimenzija. Zatim aluminijski dovratnici i visoko kvalitetna unutarnja stolarija. Daljinsko upravljanje roletama te mogućnost video nadzora ispred ulaznih vrata putem video portafona koji će biti povezan sa mobitelom.

Ovaj projekt bi trebao biti realiziran u proljeće 2023 a visoku cijenu po m2 opravdava to što se nije štedjelo ni u čemu uz primjenu visokih standarda, najbolje opreme i najkvalitetnije izvođenje radova.  Zgrada ima ukupno 30 stambenih jedinica različitih veličina, od 40 do 120 četvornih metara. Svaki stan će imati i svoje parkirno mjesto u garaži a u planu je i punioca za električna vozila, dok će na krovu biti postavljeni solarni paneli što će ujedno i omogućiti stanarima da preko EU fondova jednostavnije i jeftinije dođu do sredstava za realizaciju ovog projekta a sve u cilju da cijela zgrada postane energetski što neovisnija.

Sa ovim projektom podiže se ljestvica iznad već postojećih standarda i to ne samo za Pulu već i za cijelu Hrvatsku.

Podaci o tvrtki

  • Capital invest d.o.o.
  • Gladijatorska 17
  • Pula, Istra, Hrvatska
  • OIB: 16510293500

Kontakt podaci

Radno vrijeme

  • ponedjeljak - petak   8 - 17
  • subota   8 - 13

Ostali termini po dogovoru