0 - 1,000,000 0 - 1,000,000
0 - 20
Više opcija

Opcija Sortiranja
 • Datum objave
 • Tip Nekretnine
 • Površina
 • Broj soba
 • Cijena (€)
 • Cijena po m²
Grid
Oglas

Najam stana u Puli

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
2Kupaonica
8Slike
120
Iznajmljujemo stan u Puli na duže vrijeme koji se nalazi kod općinskog suda u Puli. Stan se sastoji od kuhinje,blagovaonice,dnevnog boravka,tri spavaće sobe,dvije kupaonice,ostave i velike terase. Grijanje je riješeno putem centralnog grijanja a hlađenje putem klima uređaja. Ispred stana se nalazi  jedno parkirno mjesto.
€ 800 Mjesečno

Građevinsko zemljište sa pogledom na more,Vodnjan

Vodnjan, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
1,051
Prodajemo građevinsko zemljište sa pogledom na more na atraktivnoj lokaciji mjestu Vodnjan. Zemljište je pravilnog oblika te se nalazi u zoni mješovite namjene gdje je dozvoljeno graditi kuću za odmor ili objekat poslovno stambene namjene.
€ 93.000

Prodajemo kompleks građevinskog i poljoprivrednog zemljišta

Vodnjan, Istarska županija, Hrvatska

4Slike
31,420
Prodajemo kompleks građevinskog i poljoprivrednog zemljišta ukupne površine 31.420 m2 od toga je urbanizirano 3.602 m2 .Na predmetnoj parceli se nalaze sljedeći objekti : Stara kuća površine cca 75 m2,Štala cca 90 m2 i Istarski kažun cca 10 m2. Parcela je u laganom padu tako da se pruža dojam otvorenog i preglednog prostora. Parcela sa prizemlja pruža pogled na more.
€ 490.000

Građevinsko zemljište za benzinsku pumpu

ferlini, Istarska županija, Hrvatska

6Slike
8,900
Prodajemo građevinsko zemljište u blizini sela Ferlini kod Žminja. Zemljište je pravilnog oblika a pristup na zemljište je sa asfaltnog puta. Zemljište se cijelim svojim dijelom proteže uz županijsku cestu Pula - Pazin te je idealna lokacija za izgradnju benzinske pumpe i kompletnog popratnog sadržaja.
€ 70.000

Poljoprivredno zemljište uz cestu,Sveti Lovreč

Sv. Lovreč, Istarska županija, Hrvatska

4Slike
6,100
Prodajemo poljoprivredno zemljište u mjestu Sveti Lovreč kod Poreča. Zemljište se nalazi uz samu prometnicu a pristup na zemljište je sa asfaltnog puta. Zemljište se većim dijelom vodi kao oranica a dio zemljišta se vodi kao šuma. Zbog svoje lokacije uz samu cestu prema             Svetom Lovreču zemljište je idealno za postavljenje više reklamnih panoa uz cestu.
€ 16.000

Građevinsko zemljište,Ružići,Pazin

Ružići, Istarska županija, Hrvatska

7Slike
2,582
Prodajemo građevinsko zemljište u selu Ružići kod Žminja. Zemljište je pravilnog oblika a pristup na zemljište je sa asfaltnog puta. Na zemljištu se nalazi mala kućica koja trenutno služi kao ostava. Sva potrebna infrastruktura se nalazi uz samo zemljište.
€ 43.000

Stan u Amfiteatru u Puli

Pula, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
1Kupaonica
11Slike
106
Prodajemo stan na jedinstvenoj lokaciji uz Amfiteatar u gradu Puli, sa pogledom na more. Stan se nalazi na prvom katu stambene zgrade a  sastoji od ulaznog hodnika ,kuhinje, odvojene blagovaonice, dvije spavaće sobe,dnevnog boravka i kupaonice. Stanu pripada i ostava te šupa koja se nalazi u podrumu zgrade. Stan je kompletno namješten i kao takav se prodaje.
€ 219.000

Samostojeća kuća sa bazenom

Šišan, Istarska županija, Hrvatska

3Prostorije
2Kupaonica
25Slike
128
Prodajemo samostojeću prizemnicu sa bazenom u Šišanu. Kuća se sastoji od ulaznog hodnika ,kuhinje sa blagovaonicom tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Jedna soba ima direktan izlaz na terasu. Kuća je sagrađena 2020 godine opremljena najnovijim kvalitetnim materijalima i u potpunosti namještena i opremljena i kao takva se prodaje.
€ 275.000

Renovirana kuća u nizu

Krnica, Istarska županija, Hrvatska

2Prostorije
1Kupaonica
15Slike
85
Prodajemo renoviranu kuću u nizu mjestu Krnica. Kuća se nalazi u samom centru mjesta. Kuća se sastoji od prizemlja i dva kata te potkrovlja. U prizemlju se nalazi kuhinja,blagovaonica i kupaonica. Na prvom katu se nalazi prostrana soba i hodnik koji vodi na drugi kat u spavaću sobu. Prizemlje i prvi kat je kompletno renovirano a soba na drugom katu je djelomično uređena.
€ 63.000

Kuća sa poslovnim prostorom u centru Pule

Pula, Istarska županija, Hrvatska

2Prostorije
1Kupaonica
26Slike
120
Prodajemo kuću u samom centru Pule sa poslovnim prostorom koji se nalazi u sklopu samog objekta. Kuća se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ulazi u blagovaonu,dnevnu sobu i kuhinju koja gleda na stranu kuće prema dvorištu. Iz glavnog hodnika se ulazi i u spavaću sobu te kupaonu. Kuća posjeduje i vlastito dvorište koje je uređeno i zasađeno zelenilom.
€ 149.000

Poslovni prostor u centru grada

Pula, Istarska županija, Hrvatska

2Prostorije
5Slike
30
Iznajmljujemo poslovni prostor u strogom centru grada Pule na samom korzu. Poslovni prostor sastoji se od dvije odvojene prostorije od   kojih jedna ima ulaz iz hodnika zgrade. Prostor je ukupne površine cca 30 m2 a nalazi se na prvom katu stambene zgrade te je uređen i opremljen za poslovnu namjenu.
€ 350 Mjesečno

Poslovni prostor u centru Pule

Pula, Istarska županija, Hrvatska

2Prostorije
1Kupaonica
4Slike
36
Prodajemo potpuno opremljeni poslovni prostor u centru grada Pule. Prostor se sastoji od dvije odvojene kancelarije koje se po potrebi mogu i spojiti u jednu ( odvojene su kliznim vratima ) i odvojenog wc - a. Prostor je u cijelosti renoviran i uređen 2015 godine i nalazi se na prvom katu poslovne zgrade. Grijanje i hlađenje prostora je riješeno putem klima uređaja.
€ 52.000
54 Rezultat(a) vraćen(o).Po Stranici

Podaci o tvrtki

 • Capital invest d.o.o.
 • Gladijatorska 17
 • Pula, Istra, Hrvatska
 • OIB: 16510293500

Kontakt podaci

Radno vrijeme

 • ponedjeljak - petak   8 - 17
 • subota   8 - 13

Ostali termini po dogovoru