0 - 10,000,000 0 - 10,000,000
0 - 20
Više opcija
Opis Nekretnine

Sanjate o vlastitom kutku u prekrasnoj Istri? Sada je pravo vrijeme da svoje snove pretvorite u stvarnost! Predstavljamo vam izuzetnu priliku – građevinsko zemljište smješteno u Marčani, s pravomoćnom građevinskom dozvolom već u rukama.

Ovo zemljište, veličine 746 kvadratnih metara, čeka da postane platno na kojem ćete izgraditi dom iz svojih najmaštovitijih snova. S obzirom na već pravomoćnu građevinsku dozvolu, vaša avantura u gradnji može početi odmah. Uz to, priključci za struju i vodu već se nalaze na udaljenosti od svega 50 metara, što znači da će vaš novi dom biti udoban i funkcionalan.

Lokacija zemljišta u Marčani pruža idealan balans između mira i blizine gradskih sadržaja. Uživajte u čarima istarske prirode i udobnosti udaljenosti od svega što vam je potrebno. S ljubaznošću prirode, ovo mjesto nudi vam nevjerojatan ambijent za vaš novi početak.

Za dodatne informacije o ovom primamljivom zemljištu i načinima kako postati vlasnikom, slobodno nas kontaktirajte!

Lokacija
Hrvatska
Istarska županija
Marčana
Kvart
3.20 km
3.20 km
12 m

Zemljište sa građevinskom dozvolom i projektom, Marčana, Istra

Marčana, Istarska županija, Hrvatska

746 m²
Pregleda: 321
€ 90.000
Detalji
ID : 262
Tip Nekretnine : Građevinsko zemljište
Tip Oglasa : Prodaja
Cijena : € 90.000
Cijena po m² : € 120
Provizija agencije : 3% + PDV
Površina : 746 m²
Informacije o agentu
Kontaktiraj Agenta

Tvrtka Capital invest d.o.o. vodi računa o svojim kupcima i njihovom mišljenju te im se trudi osigurati maksimalno točne informacije i sadržaje oglasa kao što je cijena, opis nekretnine i slično. Unatoč pažljivom obraćanju pažnje prilikom unosa podataka zadržavamo pravo na pogreške u tehničkom opisu i tekstualnom sadržaju, a ukoliko dođe do istih biti će ispravljeni u najkraćem mogućem roku.

Podaci o tvrtki

  • Capital invest d.o.o.
  • Gladijatorska 17
  • Pula, Istra, Hrvatska
  • OIB: 16510293500

Kontakt podaci

Radno vrijeme

  • ponedjeljak - petak   8 - 17
  • subota   8 - 13

Ostali termini po dogovoru