0 - 10,000,000 0 - 10,000,000
0 - 20
Više opcija
Opis Nekretnine

Stan u novogradnji u prekrasnoj Fažani, u Valbandonu.

 

Ovaj moderni stan nalazi se u mirnoj stambenoj zgradi sa samo 5 stanova, pružajući vam privatnost i opuštanje. Pozicioniran na prvom katu, pruža vam predivan pogled na okolni krajolik i mediteransku atmosferu.

Stan se prostire na 66 kvadratnih metara te se sastoji od 2 prostrane spavaće sobe, svijetlog i prozračnog dnevnog boravka, moderno opremljene kuhinje i elegantne kupaonice.

Uz ovaj stan dolazi i jedno osigurano parkirno mjesto, pružajući vam praktičnost i sigurnost. Dodatno, po potrebi postoji mogućnost kupnje dodatnih parkirnih mjesta za vaše potrebe.

Fažana, poznata po ljepoti obale i bogatoj ribarskoj tradiciji, nudi idilično okruženje za vaš novi dom. Plaže, restorani, trgovine i sve što vam treba nalazi se u neposrednoj blizini, omogućavajući vam ugodan i aktivan život.

Ovo je izvanredna prilika za postati vlasnikom predivnog stana u Valbandonu, Istri. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali svoje mjesto i saznali više o ovom atraktivnom stanu.

Značajke
1/2
: Centralno, Klima
: PVC
2024
: U izradi
Uređaji
Lokacija
Hrvatska
Istarska županija
Fažana
Valbandon
Kvart
1.50 km
1.50 km

Stan u Valbandonu, Fažana, Istra

Fažana, Istarska županija, Hrvatska

1 Kupaonica
66 m²
Pregleda: 237
€ 212.000
Detalji
ID : 252
Tip Nekretnine : Stan
Tip Oglasa : Prodaja
Cijena : € 212.000
Cijena po m² : € 3.200
Provizija agencije : 3% + PDV
Površina : 66 m²
Broj soba : 3
Kupaonica : 1
Informacije o agentu
Kontaktiraj Agenta

Tvrtka Capital invest d.o.o. vodi računa o svojim kupcima i njihovom mišljenju te im se trudi osigurati maksimalno točne informacije i sadržaje oglasa kao što je cijena, opis nekretnine i slično. Unatoč pažljivom obraćanju pažnje prilikom unosa podataka zadržavamo pravo na pogreške u tehničkom opisu i tekstualnom sadržaju, a ukoliko dođe do istih biti će ispravljeni u najkraćem mogućem roku.

Podaci o tvrtki

  • Capital invest d.o.o.
  • Gladijatorska 17
  • Pula, Istra, Hrvatska
  • OIB: 16510293500

Kontakt podaci

Radno vrijeme

  • ponedjeljak - petak   8 - 17
  • subota   8 - 13

Ostali termini po dogovoru