0 - 10,000,000 0 - 10,000,000
0 - 20
Više opcija
Opis Nekretnine

Vodnjan je pitoreskni gradić smješten na zapadnoj obali Istre, Hrvatska. Poznat po svojoj bogatoj povijesti i kulturi, Vodnjan privlači posjetitelje svojim prekrasnim starim gradom, srednjovjekovnim zidinama i brojnim crkvama. Najpoznatija je crkva sv. Blaža koja čuva relikvije svetaca i predstavlja važno vjersko središte. Vodnjan također oduševljava posjetitelje svojim uskim ulicama, tradicionalnim kućama od kamena i živopisnim trgovima. Ovdje možete istražiti lokalne galerije, muzeje i uživati u autentičnoj istarskoj kuhinji. Vodnjan je idealna destinacija za one koji žele uroniti u bogatu povijest, kulturu i ljepotu istarske regije.

Prodajemo atraktivno građevinsko zemljište u Vodnjanu, idealno za izgradnju vaše vlastite kuće iz snova. Ovo zemljište ima pravilan oblik i pristup s asfaltirane ceste, što omogućuje jednostavan i praktičan pristup.

Površina građevinskog zemljišta iznosi 640 metara kvadratnih, pružajući dovoljno prostora za izgradnju prostrane i udobne kuće. Ono što čini ovo zemljište posebnim je prekrasan pogled na more koji se može uživati s prvog kata buduće građevine.

Ovo je idealna prilika za one koji sanjaju o vlastitom domu u mirnom i slikovitom okruženju Vodnjana. Nekretnina nudi mogućnost stvaranja vašeg vlastitog utočišta s pogledom na more, u blizini svih važnih sadržaja koje Vodnjan nudi.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za investiciju u građevinsko zemljište s predivnim pogledom na more u Vodnjanu.

Lokacija
Hrvatska
Istarska županija
Vodnjan

Istra, Vodnjan, građevinsko zemljište 640 m2

Vodnjan, Istarska županija, Hrvatska

640 m²
Pregleda: 268
€ 116.000
Detalji
ID : 243
Tip Nekretnine : Građevinsko zemljište
Tip Oglasa : Prodaja
Cijena : € 116.000
Cijena po m² : € 181
Provizija agencije : 3%+PDV
Površina : 640 m²
Informacije o agentu
Kontaktiraj Agenta

Tvrtka Capital invest d.o.o. vodi računa o svojim kupcima i njihovom mišljenju te im se trudi osigurati maksimalno točne informacije i sadržaje oglasa kao što je cijena, opis nekretnine i slično. Unatoč pažljivom obraćanju pažnje prilikom unosa podataka zadržavamo pravo na pogreške u tehničkom opisu i tekstualnom sadržaju, a ukoliko dođe do istih biti će ispravljeni u najkraćem mogućem roku.

Podaci o tvrtki

  • Capital invest d.o.o.
  • Gladijatorska 17
  • Pula, Istra, Hrvatska
  • OIB: 16510293500

Kontakt podaci

Radno vrijeme

  • ponedjeljak - petak   8 - 17
  • subota   8 - 13

Ostali termini po dogovoru